Jeppe besöker slöjd & hantverksmässan i Hjo 7-9 Juli

Slöjd och hantverksmässan i Hjo är en av de största hantverksmässorna i Skandinavien. I över 30 år har Hjos stadspark fyllts av skickliga hantverkare och mässan är vida känd för sin kvalité och genuina hantverk. Jeppes trä- och läder-hanterverk är nu godkända för att ställas ut och Jeppe kommer därför finnas på plats på mässan som, i år går av stapeln 7-9 Juli. Om ni har vägarna förbi Hjo i sommar ska ni passa på att besöka detta evenemang och ta chansen att känna på våra läderkoppel, vandringsstavar, skjutkäppar, etc. Allt är självklart egentillverkat av läder, trä och horn.

 

 

 

Fortsättningskurs – start 22/4 klockan 10.00

Lördagen 22/4 startar vi upp en ny fortsättningskurs. Kursen kommer att gå under fyra lördagar klockan 10-12 och det finns ett fåtal platser kvar.

För att vara kvalificerade till fortsättningskursen ska ekipaget minst ha genomfört en grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer. Om du är intresserade av att vara med på fortsättningskursen skicka en intresseanmälan till jeppestridh@gmail.com

Drop-In Långfredagen 7/4 klockan 10.00

Långfredagen 7/4 klockan 10.00 är det dags för ett nytt Drop-in tillfälle.

Drop-in träning är en timmes praktisk träning och alla ekipage som har genomfört minst en grundkurs hos oss är välkomna att delta på Drop-in träningen. Det behövs ingen anmälan för att vara med utan det är bara att dyka upp klockan 10.00 så blir det träning.
Priset för träningen är 350 kr.

Obs. Om du är intresserad av att vara med vårens löshundskurs som startar 16/4 och inte i närtid har fått godkännande att gå löshundskursen finns det möjlighet att kvalificera sig under Drop-In träningen. 

Sommarturné

Även i år kommer Jeppe och Kerstin att tillbringa sommaren i sin husbil och resa runt om i Sverige. De har de senaste åren tagit på sig uppdrag att göra helgträningar eller föredrag under sin resa. Om intresse finns för att dra ihop ett gäng eller arrangera ett föredrag är ni välkomna att höra av er till jeppestridh@gmail.com för att se om det kan passa in i planen. De kommer vara ute på vägarna mellan midsommar fram till mitten av augusti.

Fortsättningskurs 12/3 – Fåtal platser kvar

Söndagen 12/3 startar vi upp vårens fortsättningskurs. Kursen kommer att gå under fyra söndagar klockan 10-12 och det finns ett fåtal platser kvar.

För att vara kvalificerade till fortsättningskursen ska ekipaget minst ha genomfört en grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer. Efter denna kurs kommer vi att starta en löshundskurs – Observera att om du vill gå på löshundskurs måste du först bli godkänd på fortsättningskursen eller ett närliggande Drop-In pass för att få lova att delta på löshundskursen.  Om du är intresserade av att vara med på fortsättningskursen skicka en intresseanmälan till jeppestridh@gmail.com.

Drop-In 18/2 & 4/3

Nu har vi två nya datum för Drop-in, Lördagen 18/2 klockan 10.00 och Lördagen 4/3 klockan 10.00

Drop-in träning är en timmes praktisk träning och alla ekipage som har genomfört minst en grundkurs hos oss är välkomna att delta på Drop-in träningen. Det behövs ingen anmälan för att vara med utan det är bara att dyka upp klockan 10.00 så blir det träning (gäller oavsett väder). Priset för träningen är 350 kr.

Föredrag på Bengts Hästsport

Vid två tillfälle under vintern har Jeppe varit på plats på Bengts Hästsport  för att hålla föredrag om hur man får en Lycklig och Lydig Hund. Det var först tänkt att endast vara ett tillfälle men då de 70 platserna snabbt fylldes upp, lades ytterligare ett datum till som även det fylldes lika snabbt. Det är trevligt och se att det finns ett stort hundintresse och att hålla fördrag i denna fina butik med högkvalitativa produkter var en perfekt inramning. Vi vill tacka Helena och Bengt för uppdraget och önska alla som kom och lyssna lycka till med sin träning framöver.

Drop In 21/1 och 5/2

Nu har vi två nya datum för Drop-in, Lördagen 21/1 klockan 10.00 och Söndagen 5/2 klockan 10.00

Drop-in träning är en timmes praktisk träning och alla ekipage som har genomfört minst en grundkurs hos oss är välkomna att delta på Drop-in träningen. Det behövs ingen anmälan för att vara med utan det är bara att dyka upp klockan 10.00 så blir det träning (gäller oavsett väder). Priset för träningen är 350 kr.

Drop-In 6/1 (Trettondagen) kl. 14.00

Nytt datum för Drop-in, fredagen 6/1 klockan 14.00.

Drop-in träning är en timmes praktisk träning och alla ekipage som har genomfört minst en grundkurs hos oss är välkomna att delta på Drop-in träningen. Det behövs ingen anmälan för att vara med utan det är bara att dyka upp klockan 14.00 så blir det träning (gäller oavsett väder). Priset för träningen är 350 kr.

Drop-In 12/7

Nytt datum för Drop-in,  tisdagen 12/7 klockan 18.00.

Drop-in träning är en timmes praktisk träning och alla ekipage som har genomfört minst en grundkurs hos oss är välkomna att delta på Drop-in träningen. Det behövs ingen anmälan för att vara med utan det är bara att dyka upp klockan 18.00 så blir det träning (gäller oavsett väder). Priset för träningen är 350 kr.