Jeppe håller föredag 24/3 -INSTÄLLT

Föredraget är pga Corona inställt och istället framflyttat till 15 September!

Är du nyfiken på vår verksamhet och träningsfilosofi, vill lära dig mer om hundar och hundägande eller vill få skratta lite åt dåliga imitationer då kan vi tipsa om att Jeppe ska besöka tingshuset i Dalby och hålla föredrag 24/3. Mer information och Biljetter kan köpas via Tickster.com

 

 

Drop-In 29/2 kl.10 & 14/3 kl.14

Nu har vi redan planerat in två nya Drop-In tillfälle; Lördagen 29/2 klockan 10.00  samt lördagen 14/3 klockan 14.00.

Drop-In träningen är en timmes praktisk gruppträning som hålls av Jeppe eller Sally och är öppen för alla ekipage som har genomfört minst en grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer. Det behövs ingen anmälan för att vara med, det är bara till att dyka upp i tid så blir det träning. Priset för att vara med på ett Drop-In pass är 300 kr och betalning görs antingen kontant på plats eller via BG i efterhand.

Fortsättningskurs start 29/3

Snödropparna har tittat fram och planering av vårterminen är igång. Vårens fortsättningskurs kommer att starta – Söndagen 29/3 .
Fortsättningskursen som är på fyra tillfällen kommer således att gå på söndagar klockan 10-12, under fyra veckor med start söndagen 29/3.  Vi har dock ingen träning på påskdagen således är det alltså ett uppehåll 12/4.
För att vara kvalificerad till fortsättningskursen måste ekipaget ha genomfört minst en Grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer. Priset för kursen är 1 600 kr.
Är du intresserad av att vara med på fortsättningskursen  – Skicka då ett mail med din anmälan till jeppestridh@gmail.com

Drop-In Lördagarna 25/1 & 15/2

Äntligen har det blivit dags för nya Drop-In tillfälle. Lördagarna 25/1 och 15/2 är det Drop-In träning på Hundägarskolan klockan 10.00. Drop-In träningen är en timmes praktisk gruppträning som hålls av Jeppe eller Sally och är öppen för alla ekipage som har genomfört minst en grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer. Det behövs ingen anmälan för att vara med, det är bara till att dyka upp 25/1 eller 15/2 klockan 10.00 så blir det träning. Priset för att vara med på ett Drop-In pass är 300 kr och betalning görs antingen kontant på plats eller via BG i efterhand.

OBS fel datum – Forsättningskurs startar 10/11

Det är dags för årets sista kursstart – Söndagen 10/11 startar vi en Fortsättningskurs! Vi har tidigare skrivit att kursen skulle starta 3/11 men det var en felskrivning och det är alltså 10/11 som kursen startar istället.
Fortsättningskursen som är på fyra tillfällen kommer således att gå på söndagar klockan 10-12, under fyra veckor med start söndagen 10/11.  
För att vara kvalificerad till fortsättningskursen måste ekipaget ha genomfört minst en Grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer. Priset för kursen är 1 600 kr.
Är du intresserad av att vara med på fortsättningskursen  – Skicka då ett mail med din anmälan till jeppestridh@gmail.com

Drop-In söndagen 29/9 klockan 14.00

Äntligen har det blivit dags för ett nytt Drop-In tillfälle. Söndagen 29/9 är det en Drop-In träning på Hundägarskolan klockan 14.00. Drop-In träningen är en timmes praktisk gruppträning som hålls av Jeppe eller Sally och är öppen för alla ekipage som har genomfört minst en grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer. Det behövs ingen anmälan för att vara med, det är bara till att dyka upp 29/9 klockan 14.00 så blir det träning. Priset för att vara med på ett Drop-In pass är 300 kr och betalning görs antingen kontant på plats eller via BG i efterhand.

Löshundskurs start 6/10

Det har blivit dags för årets andra (och sista) Löshundkurs som startar Söndagen 6/10 klockan 10.00.

Löshundskursen är vårt sista kurssteg och kanske också den roligaste kursen, om man ligger i rätt fas med sin hund. Kursen kommer att gå under fyra söndagar klockan 10 -12 med start första helgen i oktober.

Det är en väldigt hög nivå på denna träning och för att vara kvalificerad till Löshundskursen måste man ha genomfört Grundkurs och Fortsättningskurs samt blivit godkänd för att få gå vidare till Löshundskursen. Sugen på att vara med? Om du inte redan har anmält dig och är redo för utmaningen – skicka din intresseanmälan till jeppestridh@gmail.com för att se om ni kan vara med.

Fortsättningskurs start söndagen 25/8

Det börjar dra ihop sig till en fortsättningskurs – Söndagen 25/8 startar vi! Fortsättningskursen som är på fyra tillfällen kommer således att gå på söndagar klockan 10-12, under fyra veckor med start söndagen 25/8.  
För att vara kvalificerad till fortsättningskursen måste ekipaget ha genomfört minst en Grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer. Priset för kursen är 1 600 kr.
Är du intresserad av att vara med på fortsättningskursen  – Skicka då ett mail med din anmälan till jeppestridh@gmail.com

Hundägarskolan ger sig ut på turné

I sommar kommer Hundägarskolan att besöka Västgård Game Fair i Kall men vi kommer även att vare ute på en liten Skandinavisk turné med deltagande på både Brahetrolleborg Game Fair i Danmark och De nordiska Jakt och Fiskedagarna i Norge. Till sist kommer vi avsluta med ett besöka den nystartade mässan Södra Dalarnas Jakt & Fiskemässa.

Under samtliga mässor kommer Hundägarskolan att finns på plats och svara på frågor från mässbesökarna samt ha med vårt träningsmaterial och egentillverkade utrustning till försäljning. Vi kommer även under alla mässorna att ha både praktiska och teoretiska framträdande och dela med oss av träningstips för hur du kan bli en bättre flockledare för din fyrbenta vän!

Västgård Game Fair går av stapeln sista helgen i juli – mer information om Västgård Game Fair hittar ni på http://www.vastgard.se/gamefair

Brahetrolleborg Game fair hålls 2-4 Augusti på Brahetrolleborg gods på Fyn. Det är en nystartad mässa med ett ambitiöst program och utbud. Mer information hittar ni på https://www.btgf.dk/

De Nordiska Jakt och Fiskedagarna i Elverum är en välkänd, anrik mässa som går av stapeln i Norge 8 – 11 augusti. Mer information om mässan i Elverum hittar ni på https://skogmus.no/jakt-og-fiskedager

Södra Dalarnas Jakt & Fiskemässa är en nystartad mässa som äger rum i Smedjebacken 28-29 September. Mer information om mässan hittar ni på https://prmedia.se/massor/sodra-dalarnas-jakt-fiskemassa/

Varmt välkomna förbi vår monter om ni besöker någon av dessa trevliga mässor.

Hundägarskolan till Västgård

Hundägarskolan ger sig ut på turné i sommar och kommer bland annat att besöka Västgård Game Fair i Kall.

Västgård Game Fair går av stapeln sista helgen i juli och det blir första gången som Hundägarskolan besöker Västgård. Men, efter 11 år på Fäviken Game Fair är vi väl bekanta med området och ser fram emot att åter besöka regionen. Under Västgård Game Fair kommer vi att hålla en minikurs över mässans tre dagar och träna med en grupp deltagare under fem pass. Om du är intresserad av att vara med på Hundägarskolans kurs på Västgård skicka en anmälan till casimir@vastgard.se. Under Västgård Game Fair kommer vi även hjälpa ”problem ekipage” så om du själv känner att du har något problem du behöver hjälp med eller vet någon som behöver – titta förbi Västgård Game Fair sista helgen i juli för tips och hjälp!

Mer information om Västgård Game Fair hittar ni på http://www.vastgard.se/gamefair