Löshundskurs start 2/6

Vårens Löshundskurs på Hundägarskolan startar söndagen 2/6 klockan 10.00. Löshundskursen är vårt sista kurssteg och kanske också den roligaste kursen, om man ligger i rätt fas med sin hund. Kursen kommer att gå under fyra söndagar klockan 10 -12 med start första helgen i juni.

Det är en väldigt hög nivå på denna träning och för att vara kvalificerad till Löshundskursen måste man ha genomfört Grundkurs och Fortsättningskurs samt blivit godkänd för att få gå vidare till Löshundskursen. Sugen på att vara med? Om du redan har anmält dig kommer du att få en kallelse till kursen inom några dagar. Har du inte anmält dig och är redo för utmaningen – skicka din intresseanmälan till jeppestridh@gmail.com

Hundägarskolan besöker Gisselfeld i Danmark 17-19 maj

I mitten av maj beger sig Hundägarskolan ut på en liten tur över bron, till grannlandet Danmark, för att medverka på Gisselfeld Klosters Livsstilmesse 17-19 maj . Vi kommer att finnas på plats under mässans alla dagar för att både teoretiskt och praktiskt dela med oss av träningstips till besökarna. Vi har även en monter på mässan där vårt träningsmaterial och våra egentillverkade koppel och vandringsstavar kommer att finnas till försäljning. Det är första gången som Hundägarskolan medverkar på denna mässa och vi ser fram emot att få stifta nya bekantskaper på andra sidan sundet.

För mer information om mässan besök https://chpevent.dk/event/gisselfeld-kloster-livsstilsmesse 

Drop-In annandag påsk klockan 14.00

Äntligen är det dags för ett nytt Drop-In tillfälle. Måndagen 22/4 är det inte bara annandag påsk utan det blir även en Drop-In träning klockan 14.00. Drop-In träningen är en timmes praktisk gruppträning som hålls av Jeppe eller Sally och är öppen för alla ekipage som har genomfört minst en grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer. Det behövs ingen anmälan för att vara med, det är bara till att dyka upp 22/4 klockan 14.00 så blir det träning. Priset för att vara med på ett Drop-In pass är 300 kr och betalning görs antingen kontant på plats eller via BG i efterhand.

 

Fortsättningskurs start 7/4

Våren har äntligen börjat ge sig till känna med små vårtecken och vi har nu bestämt att vårens fortsättningskurs kommer att gå på söndagar klockan 10-12 med start söndagen 7/4.  
Kursen kommer att gå under fyra söndagar men vi har uppehåll över påsken, således blir det
träningar 7/4, 14/4, 28/4 och 5/5. Priset för kursen är 1 600 kr.
För att vara kvalificerad till fortsättningskursen måste ekipaget ha genomfört minst en Grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer. Är du intresserad av att vara med på vårens fortsättningskurs  – Skicka då ett mail med din anmälan till jeppestidh@gmail.com

Drop-In 2/2 Klockan 10:00

Nytt år och nya löften om att träna mer? Ta då chansen att komma på Drop-In träning lördagen 2/2 klockan 10:00.
Drop-In träningen är en timmes praktisk gruppträning som hålls av Jeppe eller Sally och är öppen för alla ekipage som har genomfört minst en grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer. Det behövs ingen anmälan för att vara med, det är bara till att dyka upp 2/2 klockan 10.00 så blir det träning. Priset för att vara med på ett Drop-In pass är 300 kr.

Drop-In annandag jul klockan 10.00

Sista chansen till Drop-In träning i år blir på annandag jul, 26/12, klockan 10.00.
Drop-In träningen är en timmes praktisk gruppträning som hålls av Jeppe eller Sally och är öppen för alla ekipage som har genomfört minst en grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer. Det behövs ingen anmälan för att vara med, det är bara till att dyka upp 26/12 klockan 10.00 så blir det träning.

Drop-In Söndagen 2/12 klockan 14.00

Vintern är här men hundträning kan ske i alla väder så ta chansen att vara med på Drop-In träning på söndagen 2/12 klockan 14.00.
Drop-In träningen är en timmes praktisk gruppträning som hålls av Jeppe eller Sally och är öppen för alla ekipage som har genomfört minst en grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer. Det behövs ingen anmälan för att vara med, det är bara till att dyka upp 2/12 klockan 14.00 så blir det träning.

Fortsättningskurs start 4/11

Söndagen 4/11 klockan 10.00 startar årets sista kurs på Hundägarskolan. Kursen är en fortsättningskurs som kommer att gå under fyra söndagar klockan 10.00 – 12.00.
För att vara kvalificerad till fortsättningskurs måste ekipaget ha genomfört minst en grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer.  Sugen på att vara med – skicka då en anmälan till jeppestridh@gmail.com

Jubileumsträning 30/9

Hundägarskolan har varit igång i flera år och sista söndagen i september vill vi fira det tillsammans med alla våra elever som vi har träffat genom åren.
Klockan 11.30 Söndagen 30/9 öppnas Hundägarskolan upp för en jubileumsträning som även kommer att filmas. Vi har haft många elever under årens lopp och hoppas därför att vi ska denna söndag lyckas samla en jättestor grupp för en häftig träning som kommer att förevigas och filmas från både marken och luften.
Vi hoppas att det är många av vår tidigare elev som vill vara med på denna oförglömliga träning. Träningen är kostnadsfri och är öppen för alla tidigare elever som känner sig i bra form för denna utmaning! Det behövs inte heller någon anmälan utan ni behöver endast vara på plats klockan 11.30, när träningen börjar.

Om ni känner att ni behöver slipa lite på formen innan träningen kommer det att vara chans för Drop-In träning lördag 22/9 klockan 14.00 och tisdagen 25/9 klockan 18.00.

Hoppas vi ses!