Drop-In – Äntligen nya datum för träning

Äntligen kan vi börja dra igång Hundägarskolans Drop-In träningar igen! Ni är många som har väntat och frågat och vi ”kick startar” därför med två Drop-In träningar redan nästa vecka. Förutsatt att situationen inte försämras kommer vi hålla Drop-In träningarna kontinuerligt under resterande del av året och som vanligt är det här på vår hemsida och på Facebook som datum för träning kommer publiceras.

Datum för de första Drop-In träningar  är följande;

Onsdagen 7/7 klockan 18.00 -19.00

Lördagen 10/7 klockan 10.00 – 11.00 

Tisdagen 20/7 klockan 18.00-19.00

Drop-In träningen är en timmes praktisk gruppträning som hålls av Jeppe eller Sally och är öppen för alla ekipage som har genomfört minst en grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer. Det behövs ingen anmälan för att vara med, det är bara till att dyka upp i tid så blir det träning. Priset för att vara med på ett Drop-In pass är 300 kr och betalning görs antingen kontant på plats eller via BG i efterhand.

Träningspasset hålls utomhus och kommer att läggas upp på ett sådant sätt så att vi håller avstånd till varandra, vi ber också att alla visar respekt och endast dyka upp om man känner sig fullt frisk.

Lämna ett svar