Fäviken är ett fantastiskt ställe!

Efter 11 års gästande av Fäviken Game Fair:s fina mässa drar vi oss nu tillbaka. Dessa år på mässan har varit mycket trevliga både när det gäller hundfolk, besökare, utställare och inte minst arrangörer. Men, resan upp är lång och binder upp oss mycket vilket gör att vi tagit beslutet att tacka för oss. Vad framtiden innebär vet ingen men att vi i alla fall någon gång kommer tillbaka är helt säkert, om inte annat som besökare eftersom mässan är mycket trevlig.

Vi vill TACKA alla trevliga människor vi umgåtts med under dessa 11år,  inte minst Casimir, Hans och alla i mässlaget. Vi vill även rikta ett STORT tack till Bengt Mona som startade mässan och Patrik Brummer som möjliggjort utvecklingen till vad den är idag.

Hälsningar Sally, Kerstin, våra hjälpare och Jeppe

Det var med stor glädje vi i år fick se dessa två duktiga ungdomar och deras hundar på Fäviken Game Fair. Det känns bra att kommande generation är på G, vilket dessa två unga förare visade. Vi ville uppmärksamma dessa förare och ge dem en lite extra sporre för framtiden i form av varsin bok och ett av våra handsydda koppel som en gåva från Hundägarskolan. Vi önskar Isabell och Halle all lycka och framgång med sitt stora hundintresse.