Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen 3.239.6.58.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas efter att vi granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
251 inlägg.
Ulf o Sara Ulf o Sara skrev den 23 november, 2021
Nu är det med hund nummer två som jag gått grundkurs hos Jeppe. Senast var för 12 år sedan. Jeppe har fortfarande samma energi och samma glöd att lära oss hundägare att ta väl hand om våra fyrbenta familjemedlemmar. Jeppe har en fantastisk tajming med hundar. Jag blir lika imponerad varje gång jag får uppleva det. Det ger både kunskap och energi att lära mer. Tack Jeppe och ALLA dina medarbetare.
Gun Gun skrev den 7 oktober, 2021
Då var grundkursen avslutat och nu är det fortsatt träning som gäller för mig och dvärgschnauzern Pär. Det har varit en mycket givande kurs. Tack Jeppe och alla andra för all konstruktiv kritik som har fått mig att bli en bättre hundförare. Gun
Hans Riex Hans Riex skrev den 4 oktober, 2021
Så var grundkursen slut för våran lilla taxdam. Det har varit tuft och mycket lärorikt med mycket konstruktiv kritik och tips på träningar! Nu börjar det stora arbetet att fullfölja kursen hemma. Ett stort tack till Jeppe och hans medhjälpare.
Erik Bergman Erik Bergman skrev den 4 augusti, 2021
Vi hamnade med kort varsel på helgkursen i Avesta så vi hann inte reflektera så mycket innan kursen. Både jag, min fru och dottern är dock rörande överens om att det var en mycket givande helg, framförallt så har vi en helt annan approach till hur vår Kleiner Münsterlander korrigeras och belönas. Det känns som att hunden tar till sig våra önskningar om korrekt beteende snabbt. Jeppes sätt att vara passade oss bra där hans kombination av bestämda tillsägelser och humor gjorde momenten både intressanta och lärorika! Man bör dock vara beredd på att kunna bjuda på sig själv 🙂 Det kändes verkligen som att Jeppe ville få oss att lyckas!
Anki Bryngelson Anki Bryngelson skrev den 18 juli, 2021
Nu har vi deltagit i Jeppes kurs på Trossnäs, fredag-söndag. Vi har fått många tips och råd, fått upp ögonen för "fel" som vi gör och så klart träffat många trevliga hundägare. Jag har nu gått en promenad med min "svarta pointer" utan att han drog i kopplet!!! Så skönt...Tack för hjälpen med det och alla andra små detaljer som vi ska tänka på. Kontakt och "tajming" t.ex. Arne Anki och Assar
Karina Haväng Karina Haväng skrev den 27 juni, 2021
Nu har matte och husse avslutat sin första grundkurs hos Jeppe, Sally och deras team. Tusen tack för att ni har gett dem tips och verktyg så att jag förstår vad jag ska göra. Kursen kan nog upplevas ganska tuff för många, då hundägarna får kritik när det behövs. Min matte och husse tog till sig av kritiken och nu förstår vi varandra bättre. Vi tränade mycket mellan gångerna, vilket var bra för mig då jag fick träna på de olika situationerna många gånger. Matte och husse tyckte att det var bra att kursen både innehöll teori och praktik, och att de hade möjlighet att ställa olika frågor efter varje tillfälle. Jag har hört att matte och husse ska anmäla oss till fortsättningskursen så förhoppningsvis ses vi till hösten! ”Den lille svarte” (Karina och Johan Haväng)
Annette Sidemo Annette Sidemo skrev den 23 juni, 2021
Jag har precis avslutat grundkursen med min 4 månaders valp. Jag var lite orolig för att hon skulle vara för ung för att tillgodogöra sig kursen men det var tvärtom, bra att komma igång så tidigt. Jag är mycket nöjd med kursen. Det finns så många teorier med godis, klicker, bara beröm- ganska förvirrande. Jeppes kurs är föredömligt klar o tydlig men för den skull inte lätt för hundägaren. Det till synes enkla är ibland det svåraste! Perfekt med medhjälpare som kan ge mer individuell hjälp. Också bra med praktik o teori. Och jättebra att det var så många hundar på samma gång. Även om vi, jag!, har lång väg kvar, så var jag imponerad över vad vi åstadkom på denna tiden. Jag kommer ta fler kursen o vara med på drop in. En idé till förbättring: det hade varit bra om vi efter varje teorilektion fått med oss hem en A4 med nästa veckas läxa. Det är mycket att ta in varje gång och vi är olika receptiva för olika kommunikationsformer. De flesta lär sig bäst genom att se o göra, det är färre som har lyssnande som sin starka gren. Om jag fått med mig en sida med läxan beskriven hade det hjälpt mig.
Assar Assar skrev den 19 juni, 2021
Jag gick grundkursen. I det stora hela tycker jag det är en bra och nödvändig kurs. Det är en hundÄGARskola och inte en hundskola, vilket är rätt perspektiv. Tidigare har jag gått valpkurs som var helt inriktad på positiv förstärkning. Där var godis lösningen på allt, och om inte det funkar så mer godis eller godare godis. Positiv förstärkning är en bra metod för att programmera in ett beteende - om man ser till att fasa ut godiset med tiden - men det funkar inte om man vill lära hunden vad ett "nej"är. Här kommer Stridhs metodik in som ett sätt att lära hunden ett korrekt beteende utan godismatande. Det finns mycket att säga om metodiken och pedagogiken. Jag kan förstå att många är kritiska till Stridhs metoder, ibland lämnar pedagogiken en del ytterligare att önska och tonen är ofta rå. Hundkännedomen kan ibland verka större än människokännedomen. Men om man kan ta det och inte vara ömtåig så finns det en hel del att vinna. Som deltagare får man helt enkelt inte vara lättstött. Jag saknar mer fokus på inkallning, det var lite för lite av det utifrån mina förväntningar. Sen vill jag ge en särskild eloge till Sally som verkar vara lite av en naturbegåvning när det gäller pedagogik. Hon borde få större utrymme i undervisningssituationen.
Jörgen Uller Jörgen Uller skrev den 19 juni, 2021
Vi har precis avslutat vår grundkurs mår vår lilla valp. Vi har fått extremt mycket värdefull kunskap för ett fortsatt hundägande. Det är tuffa utbildningar och högt i tak men alltid för att hjälpa oss blir bättre. När jag tränar med hunden hemma och gör fel så hör jag Jeppes röst i mitt huvud. Jävligt irriterande men jävligt effektivt 🙂
Niels Laugesen Niels Laugesen skrev den 7 maj, 2021
Selv om jeg nu har trænet hunde, i mere end 30 år og har opnået fine resultater med mine hunde, er der altid noget nyt at lære. Jeg var derfor en tur forbi Stridhs hundeejerskole. Jeg må 100% erkende, at jeg kom hjem med mere end jeg kom for at lære. sammen med en finpudsning og dybere forståelse af det jeg allerede kan. Mine varmeste anbefalinger.. !! 🙂 Jeg kommer helt sikkert igen. Jeppe taler i øvrigt klingende fint dansk.
Marie Marie skrev den 1 maj, 2021
Stort tack till Jeppe, Sally & teamet . Vi har nu avslutat vår grundkurs och det är bara början. Även om vi har en bit att köra så är det värt det. Vi har också anmält oss till fortsättningskursen. Att gå kurs där är så bra för man får tydligt reda på vad man gör rätt och fel. Man måste kunna ta kritik. Kursen är tuff men med rätt verktyg och träning hemma så utvecklas man tillsammans med sin hund. Många instruktörer finns på plas och hjälper till när man behöver. Kursledarna är bra på att läsa av både hundägare och hund. Hade önskat att jag börjat kursen när min hund var valp men då visste jag inte att hundägarskola fanns. Rekommenderar verkilgen denna ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi ses hälsningar Marie, Martin och Milou 🐕
Mira Necevska Mira Necevska skrev den 11 oktober, 2020
Stort tack till Jeppe, Sally och teamet för bra coachning av mig som förare och för förmågan att se ekipaget i sin helhet. Jag fick med mig hem en frihetssträvande gatuhund från Nordmakedonien som på några månader förvandlades till en sammarbetsvillig, lugn och supertrevlig hund. Tajmingen var inte den perfekta eftersom min hälsa var sämsta tänkbara från början till slut men med jävlar anamma och bra stöttning kom vi i mål hela vägen; grund-, fortsättnings- och löshundskurs. Tusen, tusen tack! Utan er hade vi aldrig kommit så här långt under dessa kritiska och viktiga månader! Kramar, Mira och Tess
Linda Linda skrev den 13 september, 2020
Nu har vi avslutat grund- och fortsättningskurs hos Jeppe, Sally och alla medarbetare med vår DDB. Vilken resa vi har gjort, både förare och hund! Bästa tänkbara kursen, men var beredd på att du måste jobba hårt. Jeppe och Sally är grymt bra på att läsa både människa och hund. Du behöver kunna tåla och ta kritik - för det kommer, var så säker. Men se det som det hjälpmedel det är, du får en lycklig hund och växer som människa!
Jan o Gunvor Lans Jan o Gunvor Lans skrev den 10 juni, 2020
Hej Jeppe o Sally! Efter genomgången grundkurs, fortsättningskurs och löshundskurs har vi nu en mycket trygg och lydig hund vid namn Freja. Med viss vemod efter nyligen avslutad kurs så blir det nog inte fler hundträffar p.g.a. att det blir inte några nya hundar i vår familj eftersom vi har åldern emot oss. Vi har använt era tjänster och kunskaper sedan 1992 och har varit fullkomligt nöjda med resultaten. Så klart har ni ett vinnande koncept med glädje, ordning, kärlek och humor. Hälsningar och glad sommar önskar Gunvor o Jan.
Helen Olsson Helen Olsson skrev den 6 januari, 2020
Stort tack! Till Jeppe, Sally och alla medhjälpare. Har under 2019 gått 3 kurser, grundkurs, fortsättningskurs och löshundkurs. För att sammanfatta det hela, så himla lärorikt, många aha upplevelser och superroligt. Resultatet vi uppnått med vår västgötaspets är underbart. Vi ses! Helen & Dan
Gunvor Lans Gunvor Lans skrev den 29 december, 2019
Vi har sedan 1994 varit hos Jeppe med våra hundar i träning. Under hösten 2019 var det dags igen med hund nr 5. En liten labbetik (Freja) som vid kursstart var 7 månader. Och som vanligt med otroligt bra resultat. Husse är ute på "fältet" medan matte sitter på bänken och blir underhållen av olika slags hundar och dess personligheter. Att vi har tränat 5 st hundar genom åren hos Jeppe beror på hans skicklighet. Och så gillar vi hans raka kommunikation och humor. Gunvor o Jan Lans
Malin Fex Malin Fex skrev den 5 december, 2019
Klar nu i höst med grundkurs och fortsättningskurs tillsammans med min nu 1-åriga belgiska vallhund. Gick senast hos Jeppe för 15 år sedan med min gamla hund men slås återigen av både Jeppes och Sallys fantastiska förmåga att läsa hund och människa. Jag har lärt mig otroligt mycket -och kan nu kommunicera på ett vettigt sätt med min hund- Hans (och min) utveckling har varit fantastisk! Från rädd och väldigt underlägsen till en glad, positiv och riktigt lydig unghund 🙂 Ni är helt enkelt fantastiska!! Jag hoppas kunna gå ytterligare kurs hos er i vår och jobbar vidare med Grimm hemma!
Ingemar Svantesson Ingemar Svantesson skrev den 1 december, 2019
Nu färdig med både grundkurs och fortsättningskurs. Mycket lärorikt och nyttigt för både mig och min hund. Jag och min fru började i höstas då vår hund var 14 veckor. Det gick jättebra. I kursen var det blandade storlek och åldrar på hundar. Det var de som var väldigt följsamma och någon som hundägaren/föraren hade problem. Vi gick på kurs här första gången för femton år sedan med vår förra hund och rekommenderar mycket gärna att gå kurs Stridhs Hundägarskola.
Anna Anna skrev den 6 oktober, 2019
Efter grundkurs och fortsättningskurs under våren, går Charlie(Jack Russel 15 mån) och jag nu löshundskursen. Vilken resa! Från att ha en unghund som drar i kopplet, inte kommer på inkallning och är allmänt opålitlig har jag nu en mycket säkrare hund. Vi är inte ”där” än men på god väg. Jag som trodde jag var tydlig har insett hur mycket kroppsspråk och tajming betyder. Och hur viktigt det är med berömmet direkt efter korrigeringen. Vore jag hund, skulle jag vilja vara Jeppes eller Sallys hund😀. Då vore jag en glad, trygg hund som kan skilja på rätt och fel och också får stor frihet och mycket kärlek. Om ni letar efter en vettig och strukturerad kurs som ger tydliga besked och positivt resultat så ska ni definitivt gå hos Jeppe!
Helen Olsson Helen Olsson skrev den 23 september, 2019
Då var även fortsättningskursen slut. Har gått med en västgötaspets. Vilken resa vi gjort. Med 2 kurser i bagaget, så himla kul och massor har vi lärt oss. Vi är verkligen glada att vi har haft möjligheten att gå dessa kurser. Ser framemot nästa kurs! Stort tack till Jeppe, Sally och alla medhjälpare. Vi ses! Helen & Dan

Lämna ett svar