Nu med fler bilder: Lyckad träning inför publik i Bosjökloster

Träning inför publik i Bosjökloster! Fartfyllt, roligt och utmanande för såväl hundar som hundägare.

 

Jeppe Stridhs dotter Sally visar hopp och lek med familjens kungspudel Scott. Bilden är tagen av Jens Christian, en av de duktiga Jaktfotograferna, på uppdrag av Skånska Jakt- och fiskemässan i Bosjökloster.

STORT tack till alla er som medverkade på Skånska Jakt- och Fiskemässan i Bosjökloster i helgen. Fantastiskt väder och duktiga elever gjorde att alla våra fyra framträdande var mycket uppskattade. Kul för oss ALLA!

Vi på Stridhs hundägarskola är mycket stolta över den nivå vi kan visa att våra duktiga elever har.

Kram Jeppe Stridh  

 

FLER BILDER – apportering

Nedan hittar du några av bilderna som togs under apporteringsdelen av uppvisningen.

Det ligger även en film på Youtoube där Lina visar upp sin 10 veckor gama valp, som redan glatt följer matte hack i häl – och apporterar inför publik!

Den hittar du här.

Apportering med störning

Tomas, Mats och Dilip visade på ett mycket förtjänstfullt sätt hur bra kontroll man kan ha på en Tysk jakterrier till trots störning av ”mickelräv”. Hoppas att detta blir en förebild för alla terrierägare. TACK för era insatser på mässan. BRA JOBBAT!

 

 

 

 

 

 

Apportering med 10 veckor gammal valp

Lina visade hur långt man kan komma med rätt fingertoppskännsla. Hennes lilla labbevalp på endast tio veckor charmade hela publiken med att glatt kunna gå lös med sin matte och fick även visa hur kul det är att apportera. MYCKET BRA JOBBAT med en tio veckor gammal valp!

 

 

Även filmen på Youtoube där Lina visar upp sin 10 veckor gama valp, som redan glatt följer matte hack i häl – och apporterar inför publik! Den hittar du här.