Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen 44.192.115.114.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas efter att vi granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
255 inlägg.
Ingemar Ingemar skrev den 22 april, 2023
Hej. Nu har vi avklarat ytterligare en grundkurs med en ny individ och även denna har varit givande och lärorik för mig. Har idag startat fortsättnings kursen som blir lite mer utmanande med fler störningar och ett högre tempo. Ingemar och Ibra
Emma och hunden Selma Emma och hunden Selma skrev den 17 april, 2023
Har precis avslutat grundkursen och mår så otroligt bra med min hund efter att äntligen fått en vettig praktik och teori! Aha-upplevelser gång på gång! Har sett fram emot varje lördags fm med glädje och nervositet (positiv sådan). På lördag börjar fortsättningskursen, jippi! Tack Jeppe och gänget!!!
Boel Boel skrev den 16 april, 2023
Nu har jag och min dvärgschnauzer avslutat nybörjarkursen. Vi har gått många kurser med olika hundar hos Jeppe de senaste 25 åren. Vi har haft både riesenschnauzer och jakthund. Det är alltid lika lärorikt och nyttigt att fräscha upp sina kunskaper. Vi har lärt oss att timing och konsekvent handlande är viktigt. Jeppe och alla hans hjälpledare ger individuell stöttning hela tiden. Dessutom har vi roligt. Jag kan varmt rekommendera Jeppes kurser till både gamla och unga, och då menar jag både ägare och deras hundar. Nu ska vi gå fortsättningskursen.
Malin Fex Malin Fex skrev den 2 april, 2023
Har precis avslutat fortsättningskurs med min belgiska vallhund 1 år. Jeppe och Sally och deras team är helt otroliga i att förmedla vad som är fungerar bäst i just rätt tidpunkt. Detta är min tredje hund som jag går med, och det är lika kul och lärorikt varje gång! Alla hundägare borde gå kurs på Hundägarskolan!! tack för en fantastiskt fin kurs!
Örjan Oxborg Örjan Oxborg skrev den 12 mars, 2023
Håller med alla tidigare lyriska inlägg. Vill tacka alla för deras engagemang och kunskap i samband med kurserna. Fick dessutom en fin påfyllnad av Sally på Drop In som var värdefull för min "Lilla kaxiga djävul" (citat av Sally) 🙂
Ewa Aksell Ewa Aksell skrev den 4 december, 2022
Tack för grundkursen hösten 2022. Nu har jag fått bra kunskap om hur jag ska jobba vidare med min busige Alex, Vi kommer att bli ett bra team framöver. Ewa o Alex
Catti Ogén Catti Ogén skrev den 19 oktober, 2022
Ett enormt stort tack till dig Jeppe för det otroliga engagemang o den enorma kunskap du bjuder på alltid med glimten i ögat! Och ett lika stort tack till alla duktiga hjälptränare som alltid finns till hands! Har nyligen avslutat löshundskursen med min dvärgschnauzer och jag är lyrisk, finns alltid detaljer att jobba med, men grunden är lagd och vi har fått en lyhörd fantastiskt liten kille vi kan ha lös i de flesta situationer! Livet med hund blir så mycket roligare när kommunikationen fungerar😊 Längtar redan till våren då vi kommer tillbaka för repetition Kram Catti & Bello
Jenny Hörberg Jenny Hörberg skrev den 16 oktober, 2022
Vilket slit, så galet kul & vilken träning på denna sista kurs i löshundsträning. Det är en nivå som ingen annan kurs kan ge ! Jeppe, Sally och deras handledare är oerhört skickliga och har gett mig som hundförare allt. Det är lycka att kunna gå lös med Hugo, som dessutom är en drivande jakthund. Jag har fått bästa träningen och min hund kommer att få många lyckliga år tillsammans med mig och det tar aldrig slut, förhållandet mellan oss. Ett steg bak flera steg fram då jag vet vad som gäller i grundlydnad! Finns inga genvägar eller godis i världen som kan hjälpa en oförstående hundägare. På Hundägarskolan bygger man relationer mellan förare och hund. Kram Jenny & Hugo
Cecilia Cecilia skrev den 11 oktober, 2022
Har precis avslutat en 7 veckorskurs hos Jeppe Stridh i hur JAG ska hantera min hund, hon är ju egentligen väldigt lätt, men problemet ligger ju hos ägaren; mig 😱😱😱. Jag kan bara varmt rekommendera alla att gå där. På kursen fanns det alla möjliga sorters hundar, stor grupp om ca 20 personer vilket är superbra då det blir distraktioner som man måste kunna hantera i vardagen och så har Jeppe har ett fantastiskt team som är utspridda och tar hand om de som behöver mer hjälp individuellt. Jeppe själv ser ALLA och är en otroligt bra människo- och hundkännare, och behandlar alla hundar olika, beroende på om de är känsliga eller tuffa osv. Jeppe är väldigt hård, tuff, rak och ärlig; är man känslig och svårt att ta kritik (för det får man; för att utvecklas) så är det inte något för dig, då får du ha en hund som är jobbig i 12 år till… förstår du däremot att problemet ligger hos dig och vill få ordning på ditt (och familjens) liv med hunden så bör du gå denna kursen. Underbart att se resultatet på alla ägarna och hundarna i slutet på kursen. Kursen är så lärorik och man få så bra verktyg att jobba med, vilket jag behövde. Stort tack till Jeppe och hans fantastiska team. Hälsningar Cecilia och Johan Ps. Johan gick kurs hos Jeppe för snart 30 år sedan med sin första hund och har använt sig av den på sina 3 efterkommande hundar (jakthundar) under årens lopp. Ds.
Anna Anna skrev den 7 oktober, 2022
Har gått grundkurs och fortsättningskurs hos Jeppe och hans team, kan bara säga till alla som skaffar hund: Gå ni också! Hela teamet har fantastiska kunskaper om hur man ska få bästa möjliga kontakt med sin hund. Och att man inte förmänskligar hunden utan man lär sig att kommunicera så att hunden förstår. De förstår inte svenska och köttbullar är till för dressyr, inte ledarskap. Häftigt!
Edith Edith skrev den 28 september, 2022
Jag pendlade två timmar enkel väg for att kunna delta i Jeppe och Sallys grundkurs och fortsättningskurs av en anledning; jag har inte hittat så effektiv och rolig hundträning någon annanstans. Jag har aldrig haft så god kontakt med min hund Folke som jag har nu och jag vill tacka Sally, Jeppe samt medhjälpare för allt!
Camilla Camilla skrev den 28 september, 2022
Har gått grundkurs och fortsättningskurs med min första hund (Golden på snart 1 år) och är så överraskad över hur effektiv och bra Jeppe och teamets filosofi är! Nu är vi mitt uppe i löshundskurs (med en tonårig Retriever..) och det är inte lätt men SÅ VIKTGT och lärorikt. Trodde som ny hundägare att ”hur svårt kan det vara”. Det visade sig vara supersvårt att få en uppmärksam och respektfull hund på egen hand. Men med hundägarskolans hjälp har jag lyckats ta fram både ”Kärringen” i mig såväl som ”Roliga Matte”. Ett stort tack för all hjälp med att lyckas få en rolig och harmonisk relation till min hund!
Mia Mia skrev den 25 september, 2022
Mitt mål var att kunna ha Billy lös. Efter grundkurs och fortsättningskurs är vi där! Tack Jeppe och Sally med medhjälpare för bra träning av främst mig. Jag kan varmt rekommendera alla kurserna.
Malin Stenshammer Malin Stenshammer skrev den 12 september, 2022
Måste bara få dela med mig av dagens kommentar ”Din hund vinner 1:à pris på uppfostran och uppförande”, från en äldre herre i vår mellanstora by. Jag blev så glad och tänkte (även berättade) att det är tack vare Jeppe, Sally och deras team i samband med hårt arbete som hundägare! Hon har aldrig varit en ”problemhund” som min förra utan en väldigt låg och rädd hund. Båda blev väldigt trevliga med hjälp av Jeppe och teamet. Är tacksam över att ha fått denna oerhörda kunskap som de valt att dela med sig under kurserna. Alla hundar ses som egna individer och med deras hjälp kan man få rätt balans med just sin hund i träningen och vardagen. Dessutom är det så himla roligt att gå på dessa kurserna. Rekommenderar VERKLIGEN att gå kurs här. Man har mycket att lära och här är en bra start att börja.
Janne Janne skrev den 4 augusti, 2022
Min favorit är verkligen Selected femme
Filip Filip skrev den 27 juni, 2022
Jättekul att få prova på era kurser. Mvh https://hundfixarn.se/
Jenny Hörberg Jenny Hörberg skrev den 13 juni, 2022
Idag har jag avslutat grundkurs i Veberöd med min tredje beagle. Inte många tror att en drivande jakthund kan man ha lös. Det kan man och jag har haft två. Men det är träning och hårt arbete som gäller. Mitt val att lita på Jeppe och hans filosofi har gett mig många lyckliga år med Charlie och Edit. Nu ger jag Hugo samma chans. Det är inte lätt men det blir alltid rätt. I Veberöd idag fanns det bara lyckliga hundar med dess ägare. Sju veckors slit med en grym individuell utveckling hos oss alla. Kram Jenny & Hugo från Hässleholm
Eva Selim Eva Selim skrev den 30 maj, 2022
Biggan och Freddie ( dvärgschnauzrar) tackar Jeppe, Sally och alla hjälptränare för trevlig fortsättningskurs. Verkligen stort tack för allt ni lärt husse Johan och matte Eva. Det är ju mycket roligare att vara hund när de klart och tydligt talar om vad man får och inte får göra. Men ack ,de har mycket kvar att lära, så vi har sån tur att vi får åka och träna dem hos Jeppe till hösten igen! Vi ses!
Inga-Lill Inga-Lill skrev den 29 maj, 2022
Nu har Dixie och jag gått grundkurs och fortsättningskurs för Jeppe. Med många hundar och mycket störning har jag lärt mig läsa min hund bättre, jag har blivit en bättre hundägare och hundförare. Dessutom har kontakten och samarbetet mellan Dixie och mig har blivit betydligt bättre. Riktar ett stort tack till Jeppe med medhjälpare för all hjälp som jag har fått och som jag så väl behöver. Man blir aldrig fullärd som hundägare, men man kan utvecklas. Varje ny hund är en ny individ. Inga-Lill och Dixie (malinois)
Catti Catti skrev den 7 maj, 2022
Gick grundkurs, fortsättning och löshundskursen med vår första dvärgschnauzer och fick 13 fantastiska år med honom, såå glad vi hittade till Jeppe med honom! Nu har vi en ny liten förmåga och glädjen att få komma tillbaka till Jeppe och träna även denna hund med samma filosofi var stor. Vi har nu gått grund och fortsättning och redan fått en liten lyhörd kille jag kan ha lös i de flesta situationer. att få träna i Jeppes stora grupper med mkt distraktioner och att få utmana sig själv o hunden o jobba på tajmingen är så kul i givande! Gör man jobbet hemma mellan kurserna o inte ”slarvar” hemma så blir resultaten stora och hundglädjen enorn☺️ Tack Jeppe o alla duktiga hjälptränare på plan! /Catti & Bello

Lämna ett svar