Hundägarskolan

Hundägarskolan

Hundägarskolan har haft en lång startsträcka. Vi har i större eller mindre skala utbildat hundekipage sedan 1975. Hundägarskolan HB registrerades 1999. Tack vare stor efterfrågan har verksamheten successivt byggts upp och ökat. Bortsett ifrån vår hemsida så har vi inga annonser om våra kurser. Vi har glädjen att ha fler intressenter än kursplatser. Men alla som har lite framförhållning har hittills kunnat erbjudas en plats.

Efter att vi haft fördelen att bygga upp vår verksamhet på familjen Gyllenkroks ägor blev det med tiden ett måste att införskaffa en egen kursgård. Vi hade turen att hitta vår drömfastighet. Familjen Sjöland skulle sälja Krutladan som var i mycket gott skick med kurslokal och allt annat som passade oss och vår verksamhet perfekt. Trots att det handlade om en stor investering, var beslutet lätt att fatta. Vi köpte Krutladan 2002. Detta har vi inte ångrat då det känns jätteskönt att kunna hålla våra utbildningar i dessa vackra omgivningar.

Vårt uppsamlingsområde ligger inom en radie på ca 10 mil från Veberöd men vi har också en del långväga kursare. Till vår glädje så har vi faktiskt haft elever ända ifrån Stockholm. Det är väldigt smickrande att våra utbildningar är så omtalade och uppskattade.

Lämna ett svar