Fortsättningskurs

Fortsättningskurs

Denna kurs tar vid där grundkursen slutade. Vi jobbar med i stort sett samma moment som tidigare, men höjer tempot och störningsgraden avsevärt. Även här är kontakten och kommunikationen hund och förare emellan det centrala. Många ekipage som gått grundkursen går vidare med fortsättningskursen för att fördjupa sina kunskaper och förbättra relationen mellan människa och hund ytterligare. Precis som till grundkursen välkomnar vi alla typer av ekipage som genomfört grundkursen hos oss eller någon av våra utbildade instruktörer. Kurslängden är fyra veckor, och även här är upplägget en timme praktik följt av en timme teori. Denna kurs kan man gå flera gånger om man känner att detta behövs. Vårt motto är att hundträning ska vara lika lärorik som underhållande! Välkommen med din intresseanmälan för våra kurser. Skicka den till jeppestridh@gmail.com Kom ihåg att ange:

  • Namn
  • Hundras
  • Ålder på hunden
  • Telefonnummer vi kan nå dig på.

De som har anmält sig SKA få svar inom en vecka, annars skicka en ny intresseanmälan. Då väntetiden varierar, vill vi att de som anmält sig men ändrat sig SKA avanmäla sig. På så sätt är det lättare för oss att ange rätt väntetid på kursplats för de sökande. Observera att när vi svarar och erbjuder kursplats, så måste ni bekräfta att ni vill ha platsen.

SÅ TRÄNAR VI

Är du nyfiken på hur det ser ut när vi tränar på Stridhs hundägarskola? Eller var du kanske med på senaste fortsättningskursen?
På facebook finns nu 19 bilder som visar några av utmaningarna som vi tränar med.Klicka här!

Lämna ett svar