Löshundskurs

Löshundskurs

Löshundskursen är det sista steget i vår utbildning. Den är mycket populär eftersom den är rolig, tuff och nyttig, och många av våra tidigare elever återkommer år efter år för att på nytt deltaga i träningen.
I löshundskursen är grupperna ännu större än i tidigare kurser, och störningarna är mer krävande. Här jobbar vi med lös hund, och varvar övningar där hundarna helt fokuserar på sina förare, med övningar där hundarna får röra sig fritt med varandra och umgås – tills föraren bryter. Kursen utmanar med stora retningar där en del av hundarna är passiva och andra i full aktion. Detta är ett annat viktigt och nyttigt inslag i kursen.
Vad vi vet är vi ensamma om att hålla kurser med så stora grupper och alla möjliga raser. Det är en fantastisk känsla att ha kontroll och kontakt med sin hund trots alla störningar!
Precis som till fortsättningskursen välkomnar vi alla typer av ekipage som gått hos oss eller någon av våra utbildade instruktörer. Kurslängden är fyra veckor, och även här är upplägget en timme praktik följt av en timme teori. Denna kurs kan man gå flera gånger.
Vårt motto är att hundträning ska vara lika lärorik som underhållande!

Din anmälan till kurs skickas till jeppestridh@gmail.com
Kom ihåg att ange:

  • Namn
  • Hundras
  • Ålder på hunden
  • Telefonnummer vi kan nå dig på.

De som har anmält sig SKAsvar inom en vecka, annars skicka en ny anmälan. Då väntetiden varierar, vill vi att de som anmält sig men ändrat sig SKA avanmäla sig. På så sätt är det lättare för oss att ange rätt väntetid på kursplats för de sökande.

Lämna ett svar