Årets mässor

Det var inte utan att vi längtade till Fäviken Game Fair i år, som vi haft så många trevliga år och upplevelser med. Men avståndet till Åre och 11 års medverkan har gjort att vi inte deltog där i år. Istället har hundägarskolan nu varit på Sunne Jaktmässa i Rottnerospark, vilken hade sitt första Game Fair i år. Detta var en trevlig mässa i en fantastisk omgivning och med drygt 10.000 besökare, vilket är en otroligt bra start. Vi hade en trevlig grupp att jobba med och dessa gjorde stora framsteg under de fyra passen vi jobbade tillsammans. Vi önskar dem lycka till och hoppas att de fortsätter att träna hemma i samma anda som de jobbat i helgen.

Sista helgen i augusti är det dags för Hundägarskolan att vara med på Bosjöklosters jakt och fiskemässa som brukar vara en mycket trevlig mässa med många besökare. Här får också våra egna elever chansen att visa vad de lärt sig och detta brukar vara ett mycket uppskattat inslag på hundtorget (som ni finner på övre terrassen vid slottet). Har du gått eller går du kurs hos oss och vill medverka i träningsgruppen under mässan så hör av er till jeppestridh@gmail.com så plockar vi ut en trevlig grupp med olika raser för att göra uppvisningarna roliga och sevärda för alla besökare.

Slutligen vill vi tacka alla tre mässorna, Fäviken, Sunne och Bosjökloster, för goda samarbeten och önska dem lycka till framöver.