Mässor 2016

Även om den ljusa tiden på året kan kännas långt bort är planerandet för Hundägarskolans aktiviteter under 2016 i full gång och vi kan glädjande meddela att vi i år kommer till att kunna möta alla er hundintresserade på två mässor i Sverige. Den första mässa som hundägarskolan besöker är den nystartade och intressanta mässan, Göteborg Game Fair, som kommer att gå av stapeln 14/5 – 15/5 på Tjolöholmssott. Mer information om mässan hittar du här. Nästa  mässa som vi besöker blir Sunne Jaktmässa  5/8 – 6/8. I år blir det tredje året vi besöker Värmland och deltar på Sunne jaktmässa som är en trevlig upplevelse för hela familjen. Mer information om vad som kommer hända på Sunne jaktmässa hittar ni här.

Under både Göteborg Game Fair och Sunne Jaktmässa kommer du som är hundägare ha möjlighet att anmäla dig till att vara med i en träningsgrupp och du får då under två mässdagar kostnadsfritt vara med och träna dig själv och din hund. Vi kommer även under mässan hålla en clinic där vi kommer att ta emot ”problemhundar” och visa hur vi tränar och arbetar med svårare och invanda problem. Även clinicträningen bjuder mässledningen på och den är således också kostnadsfri. Är du sugen på att vara med, eller känner du någon som borde vara med? Skicka då ett mail till antingen Göteborg Game Fair eller Sunne Jaktmässa och anmäl ditt intresse.

I både Göteborg och Sunne mässor är ni hjärtligt välkomna att besöka vår monter och prata om hundträning, jakt eller vad som helst. Vi kommer även ha med oss vårt träningsmaterial och våra handsydda koppel.

Hoppas vi ses någonstans i Sverige

Välkomna
Jeppe & Sally